Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریس ویلسون، مشاور طرح های اکتشافی ایمیدرو با بیان اینکه ایران از نظر معدنی بسیار توانمند است ، گفت : اکنون شرایط مناسبی برای سرمایه گذاری در بخش معدن است. به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ویلسون در همایش «یافته‌های جدید اکتشافی ایران- شناسایی ثروت‌های معدنی ۲۵۰ هزار کیلومتر مربع از مساحت کشور» افزود: بازار تورنتو نشان می‌دهد که به طور کلی بازار در حال رشد است و شاخص طلای جهانی تورنتو و فلزات پایه نیز در حال رشد بوده که حاکی از روند رو به رشد بازار و تولید چین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ویلسون افزود: کانادا و استرالیا میلیون‌ها دلار سهام عمومی آماده سرمایه گذاری دارند و در سال‌های آتی به جریان می‌افتد.
وی اظهار داشت: انواع دیگر سرمایه‌ها نیز برای اجرای پروژه‌های پیشرفته وجود دارد. در کانادا ۶۰ درصد سهام جمع آوری شده و در استرالیا نیز هر روز در حال پیشرفت است.
کریس ویلسون ادامه داد: سهام عمومی پس از سهام خصوصی آغاز به کار می‌کند و طی ۲ - ۳ سال آینده تحولاتی رخ خواهد دارد که در نتیجه آن پروژه‌ها باید آماده جذب سرمایه‌ها باشند. دلیل اینکه طی ۶ سال اخیر حذب سرمایه گذاری در ایران صورت نگرفته، دلیلی مشکلاتی بود که کشورهای معدنی با آن مواجه بودند.
ویلسون گفت: ایران الان همه شرایط برای سرمایه گذاری در بخش معدن را دارد و در سال‌های آینده ایران، حجم زیادی از سرمایه گذاری‌ها را جذب خواهد کرد.
وی ادامه داد: بسیاری از پروژه‌های ایران ارزش سرمایه گذاری را دارند و استرالیا، کانادا و اروپا همگی خواستار سرمایه گذاری در ایران هستند.

فعال شدن شرکت‌های اکتشاف معدنی و تحول در پهنه‌های معدنی

مدیر اکتشاف وزارت صنعت، معدن و تجارت از فعال شدن شرکت‌های اکتشافات معدنی خبر داد.
اسداله کشاورز در همایش «یافته‌های جدید اکتشافی ایران- شناسایی ثروت‌های معدنی ۲۵۰ هزار کیلومتر مربع از مساحت کشور»
با بیان اینکه کل پهنه‌های تعریف شده در این وزارت در سال‌های اخیر ۱۳۳ پهنه بوده است، اظهار داشت: این پهنه‌ها به مساحت ۵۰۰ هزار کیلومتر مربع در کشور بوده که ۴۹ پهنه را ایمیدرو اجرایی کرده است.
وی ادامه داد: از ۱۳۳ پهنه، ۱۰۹ پهنه به مساحت ۴۱۲ هزار کیلومتر مربع را واگذار کردیم و بقیه تاکنون استقبال نشده است و شاید ایمیدرو با مشارکت بخش خصوصی انجام دهد.
کشاورز خاطرنشان کرد: چنانچه از ۴۰۰ آنومالی شناسایی شده، ۱۰ درصد به نتیجه برسد، انقلابی در اکتشاف خواهد بود و فروردین امسال، کار مطالعاتی ۲۰ پهنه به اتمام رسید.
وی افزود: در ۵ ماه اخیر، عملیات اکتشافی ۱۰ پهنه پایان یافت و به زودی نتایج آن را در اختیار بخش خصوصی قرار می‌دهیم.
مدیر اکتشاف وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: با فعالیت اکتشافی گسترده ایمیدرو، اشتغال مولد ایجاد شد و شرکت هایی که قبلا غیر فعال شده بودند، دوباره به فعالیت برگشتند و کار‌ها به صورت علمی و تخصصی پیش رفت.

۸. ۴ میلیارد دلار ارزش افزوده ۲ ذخیر کشف شده

مدیر اکتشاف شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران ارزش افزوده دو ذخیره معدنی کشف شده را ۸. ۴ میلیارد دلار اعلام کرد.
حسام قدمعلی در همایش «یافته‌های جدید اکتشافی ایران- شناسایی ثروت‌های معدنی ۲۵۰ هزار کیلومتر مربع از مساحت کشور»
با بیان اینکه سال‌های ۹۲ تا ۹۵ برابر ۲۰۰ هزار متر حفاری اکتشافی در این شرکت انجام شد، گفت: این رقم افزایش ۲ برابری نسبت به مدت مشابه ۴ سال قبل از آن داشته است.
وی ادامه داد: این شرکت در چهار سال گذشته در بخش اکتشاف ۷۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده است.
مقدمعلی درباره نتایج عملیات اکتشافی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران تصریح کرد: با اکتشافات صورت گرفته، ۵۶۰ میلیون تن به ذخایر زغال سنگ و ۳۵۰ میلیون تن سنگ آهن و مواد معدنی فلزی غیر آهنی افزوده شد که ارزش افزوده آن به ۸. ۴ میلیارد دلار می‌رسد.
وی افزود: همچنین، ۵. ۹ تن طلا با عیار یک گرم در هزار، حدود ۸۰ هزار تن آنتیموان با عیار ۲ - ۳ درصد و فسفات ۸ میلیون تن با عیار ۱۴ درصد اکتشاف شده است.
مدیر اکتشاف شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران بیان داشت: مساحت پهنه‌های اکتشافی این شرکت ۴۴ هزار کیلومتر مربع است که ۹۰ درصد آن خاتمه داده شده و گزارش آن به استان‌ها تحویل شده است.
وی ادامه داد: بزرگترین رسالت این شرکت، تجمیع داده‌های اکتشافی در یک بانک مدون بود.

اکتشاف معدنی ۲۵۰ هزار کیلومترمربع با اولویت مناطق محروم و در نوار مرزی

شناسایی بیش از ۴۰۰ آنومالی جدید از جمله دستاوردهای مهم و بی سایقه اکتشافات جدید معدنی در ۳ سال اخیر بوده است.
علی اصغر زاده در همایش «یافته‌های جدید اکتشافی ایران- شناسایی ثروت‌های معدنی ۲۵۰ هزار کیلومتر مربع از مساحت کشور» با بیان این مطلب گفت: با توجه به افق ۱۴۰۴ که میزان تولید صنایع معدنی افزایش می‌یابد (فولاد ۵۵ میلیون تن، مس ۴۴۰ هزار تن، روی ۳۰۰ هزار تن، سیمان ۱۲۰ میلیون تن، طلا ۱۰ تا ۱۵ تن) و درنتیجه نیاز به مواد اولیه معدنی انکار ناپذیر است و در عین حال عمر معادن موجود (میانگین حدود ۱۲ تا ۱۳ سال) در حال اتمام است، اکتشاف به عنوان بزرگترین چالش پیش روی این بخش مطرح شد.
وی ادامه داد: بنابراین، در ابتدای دولت یازدهم مصمم شدیم تا روی برنامه اکتشاف کار کنیم که مورد موافقت هم قرار گرفت و پهنه‌ها مشخص شد و وزارت صنعت، معدن و تجارت، نیز پهنه‌های بیشتری در اختیارمان قرار داد.
مدیر اکتشاف ایمیدرو تصریح کرد: برنامه اکتشاف ۲۵۰ هزار کیلومتر مربع با اولویت مناطق محروم و در نوار مرزی به عمق ۲۰ کیلومتر انجام شد که با استفاده از نیروهای بومی آموزش دیده توسط ایمیدرو و نیروهای متخصص اجرایی شده است.
وی ادامه داد: این کار، در ۲۱ استان کشور و ۳۴ پهنه کار شده و بیش از ۴۰۰ محدوده امیدبخش شناسایی شد که نتایج بسیار خوبی از آن‌ها به دست آمد.
اصغر زاده خاطرنشان کرد: تلاش کردیم از اساتید تراز اول جهانی در راستای بالابردن سطح دانش اکتشافی استفاده کنیم. همچنینی با تولید داده ها، شفافیت لازم را در بحث محدوده‌ها ایجاد کردیم تا سرمایه گذاران به مشارکت یا سرمایه گذاری تشویق شوند.

ظرفیت یک میلیون تنی عناصر خاکی در ایران

مسئول اکتشاف عناصر خاکی ایمیدرو اعلام کرد: میزان عناصر خاکی در ایران بیش از یک میلیون تن برآورد می‌شود.
خانم سولماز افسری در همایش «یافته‌های جدید اکتشافی ایران- شناسایی ثروت‌های معدنی ۲۵۰ هزار کیلومتر مربع از مساحت کشور»
گفت:: طرح عناصر خاکی با هدف اکتشاف و شناسایی و همچنین برآورد عناصر خاکی از سال ۹۳ آغاز شده است که راه اندازی واحد پایلوت از طرح‌های عناصر خاکی بود.
وی بیشترین کاربرد عناصر نادر خاکی را در صنایع و تکنولوژی‌های پیشرفته و صنعت پتروشیمی دانست.
افسری افزود: همچنین این عناصر در صنایع تولید شیشه، لیزرها، آلیاژهای خاص، پهبادها، رادارها، زیردریایی و دوربین‌های دید در شب قابل استفاده است.
مسئول اکتشاف عناصر خاکی ایمیدرو گفت: یکی از دستاوردهای ما در بخش عناصر خاکی محدوده معدنی "گزستان" بود که محتوای ۷۸ هزار تن مجموع عناصر خاکی در این محدوده شناسایی شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۲۴۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود

ناسا در «ماموریت تصویربرداری و طیف سنجی اشعه ایکس»، یک دستگاه تصویربرداری را مورد استفاده قرار می‌دهد که حسگر تصویر آن ۳۶ پیکسل است.

به گزارش ایسنا، ناسا قصد دارد ادامه اکتشافات فضایی را با رویه متفاوتی انجام دهد.

به نقل از تک کرانچ، «تلسکوپ فضایی جیمز وب» با عکس‌های ۱۲۲ مگاپیکسلی خود که عمدتا در فاصله ۱.۵ میلیون کیلومتری از زمین گرفته می‌شوند، پیشرفت‌هایی را در ستاره‌شناسی ایجاد می‌کند. عکس‌های جیمز وب چشمگیر هستند. با وجود این، ناسا اکنون رویکرد متفاوتی را در پیش گرفته است و قصد دارد علم فضایی پیشگامانه را با ۳۶ پیکسل انجام دهد. این یک اشتباه تایپی نیست؛ ناسا می‌خواهد با ۳۶ پیکسل کار کند، نه ۳۶ مگاپیکسل.

«ماموریت تصویربرداری و طیف سنجی اشعه ایکس»(XRISM)، همکاری بین ناسا و «آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن»(JAXA) است. ماهواره این ماموریت، سپتامبر گذشته به مدار زمین پرتاب شد و از آن زمان تاکنون در حال جست‌وجوی کیهان بوده است تا به برخی از پیچیده‌ترین پرسش‌های علم پاسخ دهد. دستگاه تصویربرداری ماموریت که «ریسالو»(Resolve) نام دارد، دارای حسگر تصویر ۳۶ پیکسلی است.

«برایان ویلیامز»(Brian Williams) دانشمند پروژه XRISM در «مرکز پروازهای فضایی گادرد» ناسا گفت: ریسالو چیزی بیش از یک دوربین است. آشکارساز این دستگاه، دمای هر پرتو ایکس را که به آن برخورد می‌کند، اندازه می‌گیرد. ما ریسالو را طیف‌سنج میکروکالری‌متر می‌نامیم زیرا هر یک از ۳۶ پیکسل آن، مقادیر بسیار کمی را از گرمای ارسالی توسط هر پرتو ایکس دریافتی اندازه‌گیری می‌کنند و به ما امکان می‌دهند تا اثر شیمیایی عناصر تشکیل‌دهنده منابع را با جزئیات بی‌سابقه ببینیم.

ریسالو که به آرایه‌ای از پیکسل‌های خارق‌العاده مجهز است، می‌تواند پرتوهای ایکس نرم را تشخیص دهد که دارای انرژی تقریبا ۵۰۰۰ برابر بیشتر از طول موج‌های نور مرئی هستند. تمرکز اصلی این دستگاه بر کاوش در داغ‌ترین مناطق کیهانی، بزرگ‌ترین ساختارها و پرجرم‌ترین اجرام آسمانی مانند سیاه‌چاله‌های کلان‌جرم است. به رغم تعداد محدود پیکسل‌ها، هر پیکسل در ریسالو قابل توجه است و می‌تواند یک طیف غنی را از داده‌های بصری تولید کند که محدوده انرژی بین ۴۰۰ تا ۱۲ هزار الکترون ولت را در بر می‌گیرد.

ناسا می‌گوید، این دستگاه می‌تواند حرکت عناصر را درک کند و یک چشم‌انداز سه‌بعدی را ارائه دهد. گازی که به سمت ما حرکت می‌کند، انرژی را کمی بالاتر از حد معمول انتشار می‌دهد. این در حالی است که گاز در حال دور شدن، انرژی را کمی کمتر ساطع می‌کند.

این قابلیت، روزنه‌های جدیدی را برای اکتشافات علمی باز می‌کند. به عنوان مثال، دانشمندان را قادر می‌سازد تا جریان گاز داغ را در خوشه‌های کهکشانی درک کنند و حرکت عناصر گوناگون را در بقایای انفجارهای ابرنواختر به دقت مورد بررسی قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • آب چاه بخورید ولی آب معدنی نخورید! (فیلم)